Forum

• Free talk

Журнал «Профіль» розпочав серію матеріалів «Герой нашего времени» про переможців програми «Простір змін»

Authorization

Registration      Forget your password?
Users

тупик

Message № 404

GRaergaerg sdfvgadsgr Рiвненська обл.
GRaergaerg sdfvgadsgr  30.12.2008, 19:49
шось тута тем так багато а активно пише лише Владимир Орос за що йому від модераторів велика подяка і брелок в подарок
а взагалі мені здається що форум не дає позитиму (читай покладених на нього надій)
щось все тугенько...
заперчте
Message № 407

Юрій Лопатинський
Юрій Лопатинський  31.12.2008, 10:03
думаю що додатком до всього ще очікування свят
Message № 408

Роман  Вибрановський г.Киев
Роман Вибрановський  31.12.2008, 10:46
Іване, кожен вирішує сам насправді, що саме йому цікаво а що - ні

Звісно, ми працюємо над тим щоб активізувати дискусію - зокрема плануємо цілу низку чат-конференцій

Але починати активну діяльність наприкінці року не бачили особливого сенсу.

До речі, всі пропозиції вітаються! Велику частину пропозицій, висловлених в анкетах, серед яких є і Ваша, ми врахували в наших планах

Message № 745

Алексей Перижняк Харкiвська обл.
Алексей Перижняк  24.01.2009, 14:43
Проблема с форумом в том что он построен на неправильном движке и весьма неудобен. Рекомендую взять за пример Харьков Форум. Который насколько я знаю самый посещяемый в Украине.
Message № 865

Роман Вибрановський  26.01.2009, 09:33
Олексіє

не буває правильних та неправильних "движків", є технології під певні завдання.

нагадую, що цей сайт сворений безпосередньо для популяризації переможців програми "Простір Змін" та їх ідей. і функціонеал форуму для цього абсолютно адекватний
Message № 866

Алексей Перижняк Харкiвська обл.
Алексей Перижняк  26.01.2009, 10:17
Роман Вибрановський
не буває правильних та неправильних "движків", є технології під певні завдання.

нагадую, що цей сайт сворений безпосередньо для популяризації переможців програми "Простір Змін" та їх ідей. і функціонеал форуму для цього абсолютно адекватний

Я рад за победителей.

Но не проще бы было сказать, да этот проект не был задуман для общения, но мы смотря на вашу инициативу быстренько сделаем форум только скажите какой движёк вы предпочитаете. Или для вас, на получении гранта в 25 тысяч, жизнь остановилась?
Message № 877

Роман Вибрановський  26.01.2009, 11:37
Олексію

ні, ми не будемо хутенько міняти форум зважаючи на Вашу ініціативу, оскільки не бачимо в цьому потреби. Ще раз нагадую, що це - не портал "Фронту Змін"

"грант в 25 тисяч" є лише частиною з того переліку можливостей, що надає програма підтримки успішної молоді "Простір Змін". Детальніше про це можна дізантися тут http://ua.prostirzmin.org/contest/
Message № 906

Віктор Петрушин
Віктор Петрушин  26.01.2009, 15:44
Роман Вибрановський
ні, ми не будемо хутенько міняти форум зважаючи на Вашу ініціативу, оскільки не бачимо в цьому потреби
Романе, коли ви вживаєте слово "ми", про кого йдеться?
Message № 909

Роман Вибрановський  26.01.2009, 16:40
Віктор Петрушин
Романе, коли ви вживаєте слово "ми", про кого йдеться?

Вікторе

Я є керівником програми "Простір Змін", яка реалізовується в фонді Open Ukraine і виступаю від імені фонду в даному випадку.

Фонд Open Ukraine є благодійним приватним фондом. Більше про нього Ви можете дізнатися на www.openukraine.org

Message № 912

Віктор Петрушин
Віктор Петрушин  26.01.2009, 17:10
Романе, дякую за відповідь.
Ви мабуть вже самі побачили, що форум "Простір змін" вже фактично використовується як місце для публічного обговорення "Фронту змін". Так і буде далі?
Добавлять новые темы и сообщения могут только зарегистрированные пользователи
Preview
X Close