Forum

• Free talk

Журнал «Профіль» розпочав серію матеріалів «Герой нашего времени» про переможців програми «Простір змін»

Authorization

Registration      Forget your password?
Users

тупик

Message № 913

Роман  Вибрановський г.Киев
Роман Вибрановський  26.01.2009, 17:43
Віктор Петрушин
Романе, дякую за відповідь.
Ви мабуть вже самі побачили, що форум "Простір змін" вже фактично використовується як місце для публічного обговорення "Фронту змін". Так і буде далі?

Вікторе

думаю, що ні - адже цей портал задумувався саме як місце презентації проектів переможців програми, а далеко не всі з них цікавляться політичними проектами засновника фонду.

Більше того, Арсеній Яценюк чітко відмежовує - і під час публічних виступів, і на засіданнях Наглядової ради програми "Простір Змін" - благодійну діяльність фонду та свій політичний проект.

Думаю, що проблема лише в тому, що сайт "Фронту" не має майданчика для обговорення, і людям більше ніде дискутувати. Сподіваюсь, що "фронтівці" працюють над цим...
Message № 914

Алексей Перижняк Харкiвська обл.
Алексей Перижняк  26.01.2009, 18:21
Роман Вибрановський
Думаю, що проблема лише в тому, що сайт "Фронту" не має майданчика для обговорення, і людям більше ніде дискутувати. Сподіваюсь, що "фронтівці" працюють над цим...

Значит придется создать свою площадку для общения. Только мне кажется что должно быть одобрение официальных представителей фронта.
Message № 915

Віктор Петрушин
Віктор Петрушин  26.01.2009, 18:37
Алексей Перижняк
Значит придется создать свою площадку для общения. Только мне кажется что должно быть одобрение официальных представителей фронта.
Не бачу потреби в "неофіційному" сайті. Від цього буде дезориентація нових зацікавлених людей. Невже приклад розділу "Пори" на чорну і жовту нікого не навчив?
Message № 920

Артем Ясинівський г.Киев
Артем Ясинівський  26.01.2009, 19:13
Це точно, але "Козаки мовчать".

З повагою, Артем.
Message № 923

Віктор Петрушин
Віктор Петрушин  26.01.2009, 19:34
Артем Ясинівський
Це точно, але "Козаки мовчать".
Може потрібна допомога? На сайті frontzmin.org є адреса "Служби інформаційних технологій" і ім'я "Костянтин Войчук". До нього звертались? Варто було б спитати його до того, як починати "перехід в паралельний світ".
http://frontzmin.org/main_office.jsp
Message № 932

Алексей Перижняк Харкiвська обл.
Алексей Перижняк  27.01.2009, 09:23
Віктор Петрушин
Не бачу потреби в "неофіційному" сайті. Від цього буде дезориентація нових зацікавлених людей. Невже приклад розділу "Пори" на чорну і жовту нікого не навчив?

Если организаторы сами не могут, почему бы им не помочь? А разделение будет всегда, всегда будет отход от основной партии. Это нез ависит от наличия отдельной площадки для общения.
Message № 976

Віктор Петрушин
Віктор Петрушин  27.01.2009, 20:12
Алексей Перижняк
Если организаторы сами не могут, почему бы им не помочь?
Потому что контроля за этим ресурсом не будет. То есть личная переписка участников будeт находиться на сервере или в управлении добровольца, чьи цели пока что не понятны. Логично?
Добавлять новые темы и сообщения могут только зарегистрированные пользователи
Preview
X Close