Main page Forum Конкурс та новини Фонд Арсенія Яценюка «Open Ukraine» оголошує про збір ...

Forum

• Contest

Журнал «Профіль» розпочав серію матеріалів «Герой нашего времени» про переможців програми «Простір змін»

Authorization

Registration      Forget your password?
Users

Фонд Арсенія Яценюка «Open Ukraine» оголошує про збір заявок на отримання грантів від переможців програми «Простір Змін».

Message № 635

Владимир Орос Донецька обл.
Владимир Орос  22.01.2009, 10:35
А давайте устроим голосование участников форума, и результаты каким-то образом будут потом учтены. Только чтоб без накруток
Message № 655

Роман  Вибрановський г.Киев
Роман Вибрановський  22.01.2009, 16:34
Володимире

за правилами конкурсу рішення ухвалюватиме Наглядова Рада все-таки, але ми подумаємо як використати цю ідею.

Справа також в тому, що в аплікації ми просимо описати усі плани на 2009 рік, не факт що всі переможці захочуть їх оприлюднювати.

До речі, закликаю в цій гілці ставити запитання щодо аплікаційної форми - якщо якісь виникають
Message № 671

Владимир Орос  23.01.2009, 10:17
Ну я так и думал, чтоб нагляднее было)

А насчёт участия в гранте, так там сумма слишком маленькая 25 тысяч) Для моего проекта хотя бы миллион...
Message № 688

Віктор Петрушин
Віктор Петрушин  23.01.2009, 17:23
Владимир Орос
А насчёт участия в гранте, так там сумма слишком маленькая 25 тысяч) Для моего проекта хотя бы миллион...
Когда финансисты устраиваются на работу, один из вопросов: "Какой суммой ВЫ УПРАВЛЯЛИ?" Если человек скажет "миллион", то ему дадут возможность попробовать управление 5 миллионами. В вашей ситуации попробуйте освоить 25 тысяч, чтобы завтра нашёлся грант на полмиллиона, а может и миллион ;)
Желаю успеха, Владимир!
Message № 695

Владимир Орос  23.01.2009, 19:31
Віктор Петрушин
Желаю успеха, Владимир!
Спасибо!

Согласен, надо начинать с малого, я так сразу и начал, а потом эти малые вопросы объединялись в больший и вот набежала сумма с процентами)
Message № 806

Ольга Веснянка г.Киев
Ольга Веснянка  25.01.2009, 13:33
У мене є дві позаґрантові пропозиції щодо підтримки переможців Простору змін.

1. Економічна криза - тому пропоную, щоби зустріч переможців (Форум) відбулась економно, без особливих затрат, а решту коштів спрямувати на підтримку бодай ще одного переможця ПЗ. Наприклад, можна організувати це в приміщенні, за яке не потрібно платити додатково, скажімо на Верхньому Валу, запросити гостей з України, і іноземних - з тих, що перебуватимуть в Україні в той час. Без фуршетів.

2. Допомогти переможцям ПЗ, які мають для реалізації проекту часто бувати в Європі - зробити шенгенські річні мультивізи, за допомогою європейських партнерів Фонду. Вони могли би надіслати запрошення, і вказати, що співпрацюють з нами. Це не так вже й складно - а переможцям, я упевнена, була би велика підтримка і зручність.
Message № 822

Ярополк Тимків Львiвська обл.
Ярополк Тимків  25.01.2009, 17:51
цілком підтримую Оьгу.

зокрема для віз це було б ДУЖЕ практично, бо сам багато подорожую і маю далеко не завжди позитивний досвід з консульствами
Message № 879

Роман  Вибрановський г.Киев
Роман Вибрановський  26.01.2009, 11:43
Олю

дякую за пропозиції

щодо форуму - звісно, ми економитемо, але проводити його в офісі політичної сили не будемо з міркувань принципових.

Окрім того мій досвід планування, старту та реалізації медійних проектів (я  з 2002 року продюсую проекти на ТБ та на радіо) мені підказує, що деякі зустрічі з правильними фахівцями, правильними експертами свого часу дозволили мені зекономити набагато більше ніж 25 тис. грн

Щодо віз - можу приєднатися в до Вас - проблема велика, правда. Адмінрерсурсу у нас на щастя (або на жаль) нема
Message № 897

Ольга Веснянка г.Киев
Ольга Веснянка  26.01.2009, 13:32
Так, прошу. Романе, про візи.

- Це не про "адмінресурс". У Фонду "Відкрий Україну" очевидно є партнерські організації в Європі. Ви до них звертаєтесь з пропозицію зробити запрошення для учасників проекту Фонду "Відкрий Україну". Вони пишуть що просимо таким-то переможцям відкрити річну візу, бо ми з ними співпрацюємо, їм для роботи потрібно їздити, а Фонд ми знаємо - партнери. Переможці беруть запрошення й інші необхідні документи й йдуть у Консульство. Нормальний законний шлях.
Message № 910

Віктор Петрушин
Віктор Петрушин  26.01.2009, 16:47
Ольга Веснянка
Ви до них звертаєтесь з пропозицію зробити запрошення для учасників проекту Фонду "Відкрий Україну". Вони пишуть що просимо таким-то переможцям відкрити річну візу, бо ми з ними співпрацюємо, їм для роботи потрібно їздити, а Фонд ми знаємо - партнери.
Ольга, запрошення куди?
Як тільки в посольстві кажеш слово "працювати" - робиш перший крок до відмови в візі.
Я це питання дуже добре знаю, тому що в AEGEE (www.aegee.org) неодноразово були зловживання (не тільки з боку громадян України) можливістю отримувати візи в Західну Європу.
Добавлять новые темы и сообщения могут только зарегистрированные пользователи
Preview
X Close