|
|
Фонд Арсенія Яценюка «Open Ukraine» оголошує про збір заявок на отримання грантів від переможців програми «Простір Змін».
|
|

Донецька обл.
|
А давайте устроим голосование участников форума, и результаты каким-то образом будут потом учтены. Только чтоб без накруток
|
|
|

г.Киев
|
Володимире
за правилами конкурсу рішення ухвалюватиме Наглядова Рада все-таки, але ми подумаємо як використати цю ідею.
Справа також в тому, що в аплікації ми просимо описати усі плани на 2009 рік, не факт що всі переможці захочуть їх оприлюднювати.
До речі, закликаю в цій гілці ставити запитання щодо аплікаційної форми - якщо якісь виникають
|
|
|

Донецька обл.
|
Ну я так и думал, чтоб нагляднее было)
А насчёт участия в гранте, так там сумма слишком маленькая 25 тысяч) Для моего проекта хотя бы миллион...
|
|
|

|
Владимир Орос А насчёт участия в гранте, так там сумма слишком маленькая 25 тысяч) Для моего проекта хотя бы миллион... Когда финансисты устраиваются на работу, один из вопросов: "Какой суммой ВЫ УПРАВЛЯЛИ?" Если человек скажет "миллион", то ему дадут возможность попробовать управление 5 миллионами. В вашей ситуации попробуйте освоить 25 тысяч, чтобы завтра нашёлся грант на полмиллиона, а может и миллион ;)
Желаю успеха, Владимир!
|
|
|

Донецька обл.
|
Віктор Петрушин Желаю успеха, Владимир! Спасибо!
Согласен, надо начинать с малого, я так сразу и начал, а потом эти малые вопросы объединялись в больший и вот набежала сумма с процентами)
|
|
|

г.Киев
|
У мене є дві позаґрантові пропозиції щодо підтримки переможців Простору змін.
1. Економічна криза - тому пропоную, щоби зустріч переможців (Форум) відбулась економно, без особливих затрат, а решту коштів спрямувати на підтримку бодай ще одного переможця ПЗ. Наприклад, можна організувати це в приміщенні, за яке не потрібно платити додатково, скажімо на Верхньому Валу, запросити гостей з України, і іноземних - з тих, що перебуватимуть в Україні в той час. Без фуршетів.
2. Допомогти переможцям ПЗ, які мають для реалізації проекту часто бувати в Європі - зробити шенгенські річні мультивізи, за допомогою європейських партнерів Фонду. Вони могли би надіслати запрошення, і вказати, що співпрацюють з нами. Це не так вже й складно - а переможцям, я упевнена, була би велика підтримка і зручність.
|
|
|

Львiвська обл.
|
цілком підтримую Оьгу.
зокрема для віз це було б ДУЖЕ практично, бо сам багато подорожую і маю далеко не завжди позитивний досвід з консульствами
|
|
|

г.Киев
|
Олю
дякую за пропозиції
щодо форуму - звісно, ми економитемо, але проводити його в офісі політичної сили не будемо з міркувань принципових.
Окрім того мій досвід планування, старту та реалізації медійних проектів (я з 2002 року продюсую проекти на ТБ та на радіо) мені підказує, що деякі зустрічі з правильними фахівцями, правильними експертами свого часу дозволили мені зекономити набагато більше ніж 25 тис. грн
Щодо віз - можу приєднатися в до Вас - проблема велика, правда. Адмінрерсурсу у нас на щастя (або на жаль) нема
|
|
|

г.Киев
|
Так, прошу. Романе, про візи.
- Це не про "адмінресурс". У Фонду "Відкрий Україну" очевидно є партнерські організації в Європі. Ви до них звертаєтесь з пропозицію зробити запрошення для учасників проекту Фонду "Відкрий Україну". Вони пишуть що просимо таким-то переможцям відкрити річну візу, бо ми з ними співпрацюємо, їм для роботи потрібно їздити, а Фонд ми знаємо - партнери. Переможці беруть запрошення й інші необхідні документи й йдуть у Консульство. Нормальний законний шлях.
|
|
|

|
Ольга Веснянка Ви до них звертаєтесь з пропозицію зробити запрошення для учасників проекту Фонду "Відкрий Україну". Вони пишуть що просимо таким-то переможцям відкрити річну візу, бо ми з ними співпрацюємо, їм для роботи потрібно їздити, а Фонд ми знаємо - партнери. Ольга, запрошення куди?
Як тільки в посольстві кажеш слово "працювати" - робиш перший крок до відмови в візі.
Я це питання дуже добре знаю, тому що в AEGEE (www.aegee.org) неодноразово були зловживання (не тільки з боку громадян України) можливістю отримувати візи в Західну Європу.
|
Добавлять новые темы и сообщения могут только зарегистрированные пользователи
|