Main page Forum Вільне спілкування Отдадим «смельчаку» борозды правления?

Forum

• Free talk

Журнал «Профіль» розпочав серію матеріалів «Герой нашего времени» про переможців програми «Простір змін»

Authorization

Registration      Forget your password?
Users

Отдадим «смельчаку» борозды правления?

Message № 1016

Віталій Реут  28.01.2009, 12:41
Я вот, что думаю. Почти все рвутся к власти. Так давайте ее и отдадим «смельчаку» и его команде на определенный срок (4-5 лет) под гарантию выполнения его «народных проектов». Но он за ранее должен знать, что мы спросим, и если не выполнил – к стенке вместе с его командой.  
Message № 1021

Віктор Петрушин
Віктор Петрушин  28.01.2009, 13:05
Віталій Реут
и если не выполнил – к стенке вместе с его командой
Вы опоздали на 90 лет.
Message № 1026

Віталій Реут  28.01.2009, 13:29
Віктор Петрушин
Вы опоздали на 90 лет
Лучше позже, чем никогда.
И еще.
В теме: Отдадим «смельчаку» борозды правления, я сгущал краски, для контрастности. Надо же как-то «их» заставить отвечать перед народом
Message № 1029

Сергій Мельников Чернiгiвська обл.
Сергій Мельников  28.01.2009, 13:41
Не "борозды", а "бразды"
Смельчаков слишком много найдётся, а нахватать и смыться за кордон за 4-5 лет можно ой-ёй-ёй сколько(П.Лазаренко).
Message № 1033

І. В.  28.01.2009, 14:23
Віталій Реут
Надо же как-то «их» заставить отвечать перед народом
А заставлять кто будет? Может Медведько??? Иль Вы? А если они с Вами поделятся?
Message № 1040

Володимир Ляшук  28.01.2009, 16:05
Не погана ідея, з огляду на те, щоб найти крайніх. Хоча...... , це можливо. Тільки давайте віддамо владу не "смельчаку", а порядній, ініціативній, професійній, патріотичній людині і його команді. І до речі, а як віддавати ви її зібрались, і хто вам іі віддасть. Зараз при владі такі "смельчаки", що владу потрібно самому забирати і я думаю шляхом радикальних змін як в політичному, соціальному та економічному житті так і в змінах свідомості людини.
Message № 1181

Андрій Гончар  01.02.2009, 20:26
   Згідний!

Ніколи б не подумав,що влада,яку ми так відстоювали на Майдані так

себе скомпроментує!

Чи не прийдеться проти неї виступати?!

Відносно "браздів", то їх комусь довірити таки треба.

Комусь новому, молодому і відповідальному!
Message № 1212

Володимир Ляшук  02.02.2009, 13:57
Так, згоден, майдан це сцена а ті хто були на ньому - актори. А ми всього-навсього глядачі. І тепер перед нами наші політики розігрують все нові акти своїх драм. А чи хочеться нам і тепер бути глядачами, яких так гарно обігрують наші політики то доводячи до сліз, а інколи до сміху? Майбуть НІ, хватить бути сліпим в цьому безглуздому театрі. ВСЕ ЖИТТЯ, ЦЕ ГРА, а мі в ньому актори. Тому давайти і ми будемо відігравати роль не глядача, а мати свою акторську роль і сценарій до нашої сцени будемо писати МИ, всі МИ. Так давай те змінимо наш театр, зкинемо цих Карабасів Барабасів, тому що все ще в наших руках, твердих розумних головах і ясних очах.
Message № 1213

Андрій Гончар  02.02.2009, 14:58
    Час змінився! Нове покоління політиків переносять спілкування в іншу

площину, недосяжну для старих політиків. Народ не пробачить їм

на наступних виборах закриті виборчі  партійні списки для голосування.

Мені особисто спілкування на Просторі змін приносить задоволення!

Message № 1216

Володимир Ляшук  02.02.2009, 15:18
Так згоден, новий час нові політи, та тільки болячки ті ж самі, ВЛАДА, ГРОШІ, УХИЛЯННЯ ВІД ЗАКОНІВ.......... а тому і закриті виборчі списки. Спілкування, якщо воно дійно приносить користь, за допомогою якого можна дізнатись щось нове, поділитись своїми поглядами дійсно приносить масу задоволення.  
Добавлять новые темы и сообщения могут только зарегистрированные пользователи
Preview
X Close