Main page Forum Вільне спілкування Нужна ли НАШЕМУ правительству, наша бесплатная помощь? ...

Forum

• Free talk

Журнал «Профіль» розпочав серію матеріалів «Герой нашего времени» про переможців програми «Простір змін»

Authorization

Registration      Forget your password?
Users

Нужна ли НАШЕМУ правительству, наша бесплатная помощь?

Message № 1367

Днiпропетровська обл.
Валерій Бутенко  06.02.2009, 19:12
Sorry, 27 січня цього року.
Message № 1368

Днiпропетровська обл.
Валерій Бутенко  06.02.2009, 19:23
Знаєте пане Станіславе, це Вам добре з Канади таке казати. Я не знаю, що для Вас Канада, але чи Ви в курсі, що зараз між Росією та західним світом розгортається боротьба за арктичний шельф (і росіяни, доречі, ні в які суди для захисту своїх інтересів звертатися не будуть - сила, ось головний суддя у цьому світі), і якщо росіяни таки доведуть, що підводний хребет Ломоносова є продовженням материкової частини їхньої території, то і США і передусім Канада, втратять дебелий шмат потенційно багатих на нафту, газ, уран територій. Щоб ви сказали у такому разі, також те, що Канада втратила те, чого не мала? Хоча, канадський прем'єр-міністр, здається різко висловився з приводу російських арктичних екпедицій і сказав, що Канада буде рішуче відстоювати свої інтереси в арктичному регіоні! Ось достойний приклад нашим соплякам!
Message № 1369

Дмитро Шиндер  06.02.2009, 20:03
Звичайно, поміч потрібна!!!Я би тільки слово"бесплатная"прибрав . (саме така вона і має бути)Керівництво держави ,як івесь народ ,мають бути одним  монолітним рушієм позитивних змін ,що мали би відбуватися в країні. Це як на футболі -чим більше підтримки - тим більше голів.!!!Потрібно запам"ятати одне :Ми є єдина велика цілісна країна,і ніхто крім нас самих, не зацікавлений щоб ми жили  нормально ,розвивалися(саме це нам постійно демонструє наша історія).Нікому не вигідний сильний сусід -конкурент.
Message № 1371

Андрій Гончар  06.02.2009, 21:26
   Не можу не згадати, як приклад, для нас і нашої влади достойну

поведінку Фінляндії і зокрема Маннергейма в Другій Світовій!

Це був президент-патріот, який присягав ще на вірність російському

цареві, але зумів відстояти свою державу між Сталіним і Гітлером!

Не думаю, що йому тоді було легше.

Оборона Фінляндії надихнула Швейцарію на позаблоковий статус.

Відносно діаспори зокрема і в Канаді, не пам"ятаю з історії ,щоб

під час Першої, Другої світової війн, на пострадянському просторі,

щоб патріоти України вертались додому для побудови держави.

Надіюсь тільки на себе.
Message № 1373

Стaнiслав Haстенко
Стaнiслав Haстенко  06.02.2009, 23:14
Господи, чого лише немає в цьому топіку про допомону уряду... Тут і герой Маннергейм і методи захисти Канади. Цьому форуму потрібен модератор і терміново.
Message № 1382

Днiпропетровська обл.
Валерій Бутенко  07.02.2009, 06:59
Пане Настенко, а що в моїх постах і в постах пана Гончара такого, що їх треба модерувати? Те, що ми відхилилися від теми? Так вибачте - у нас тут не вузькопрофільна конференція з суцільним "одобрямсом", а живе обговорення нагальних тем. І те, що відбувається ось таке перескакування з теми на тему - так це говорить лише про те, що наш світ дуже тісний і все з усім у ньому взаємопов'язане!
Message № 1469

Рiвненська обл.
Дмитро Клець  10.02.2009, 10:11
Шановні, я в інтернеті знаюся мало , а тому міг і пропустити.  Ось що я вас прошу.
Чи не знає хто з вас конкретних випадків особистого і по суті наших проблем спілкування наших вождів та вождиків із простим людом, хоч десь на якомусь сайті? І який результат такого спілкування?
За конкретну підказку заплачу, коли розбагатію.
dmytro_kl@ukr.net
Message № 1471

Євген Матвієнко
Євген Матвієнко  10.02.2009, 10:40
Дмитро Клець
Чи не знає хто з вас конкретних випадків особистого і по суті наших проблем спілкування наших вождів та вождиків із простим людом, хоч десь на якомусь сайті?
Яценюк особисто веде твіттер, можете спробувати зареєєструватись та спитати
http://twitter.com/yatsenyuk
Добавлять новые темы и сообщения могут только зарегистрированные пользователи
Preview
X Close