Main page Forum Вільне спілкування Аудіо інтерв'ю АЯ: схоже він не знає де взяти людей ...

Forum

• Free talk

Журнал «Профіль» розпочав серію матеріалів «Герой нашего времени» про переможців програми «Простір змін»

Authorization

Registration      Forget your password?
Users

Аудіо інтерв'ю АЯ: схоже він не знає де взяти людей для своєї команди

Message № 1375

Стaнiслав Haстенко
Стaнiслав Haстенко  06.02.2009, 23:25
От прослухайте це перше інтерв'ю програми "Дійова Особа". У мене склалося враження, що єдине питання на яке Арсеній не знає відповіді то це ДЕ знайти нову команду.  В Інтернет він її не шукає, це очевидно по відсутності зворотнього звязку і Веб 2 технологій на його сайтах. З "колобками" він працювати не хоче. Тому у розвитку його політичних проектів схоже проблеми.
Message № 1376

Стaнiслав Haстенко
Стaнiслав Haстенко  06.02.2009, 23:26
...малося на увазі інтерв'ю для програми «Дійова особа».
Message № 1377

Андрій Гончар  06.02.2009, 23:51
   Кадрова проблема не нова.

Здається, призупинилось поширення обл. осередків...

Читав на форумі незадоволення івано-франківською обл.організацією.

Як не дивно Батьківщина АП.

Може Яценюк задумався....
Message № 1380

Константин Соловйов  07.02.2009, 02:20
Одним из приемов знакомства с людьми являются непосредственные встречи. В режиме шоу (встреч с избрателями) это малоэффективно.
А вот совместное обучение или "мозговые штурмы" - это могло бы быть более эффективным.  
В Интернете, точнее через Интернет, можно обнаружить тех людей, какие могут усилить "Инициативы".
Сталинское - кадры решают все - не утратил смысла, если не учитывать целей сталина и исполнителей шарико- швондеров.
Не имеет смысла окружать себя мирофанами (господами ташкентцами, легковесными - см. труды Н. Щедрина (М.Е. Салтыкова)).
Право не знаю потенциала его непосредственного окружения, но похоже изначально они действуют в лучших традициях бюрократии и фашио (связки, органичивающей приток людей извне).  
Иными словами, пока мы видим суету, а не последовательную и эффективную организационную работу по действительной мобилизации людей. Увы! Но, искренне - желаю успехов.    
Message № 1623

Віктор Петрушин
Віктор Петрушин  19.02.2009, 06:21
Стaнiслав Haстенко
От прослухайте це перше інтерв'ю програми "Дійова Особа". У мене склалося враження, що єдине питання на яке Арсеній не знає відповіді то це ДЕ знайти нову команду.  В Інтернет він її не шукає, це очевидно по відсутності зворотнього звязку і Веб 2 технологій на його сайтах. З "колобками" він працювати не хоче. Тому у розвитку його політичних проектів схоже проблеми.
Станіславе, Яценюк замість швидкості обрав якість. Почекайте, буде команда, я впевнений! Починайте робити осередок в Канаді! ;)
Message № 1632

Володимир Ляшук  19.02.2009, 11:02
Дійсно, згоден, з кадрами для команди проблема. Звичайно я маю на увазі професійних, досвідчених людей, а не аж занадто ініціативних тільки відчувших життя студентів, чи виконуючих директорів басейнів. А це все рівень організації.
Message № 1634

Рiвненська обл.
Мацьо Михайло  19.02.2009, 11:57
Бажання мати все і зразу зрозуміле.
Бажання підібрати гідні кадри також.

Але народна мудрість каже: "некваплячись поспішай"

Як на мене то оточенню АЯ давно слід було б найняти зо шість менеджерів з підбору персоналу і прокататися з ними по Україні.
Це б суттєво пришвидшило процес формування та структуризації його сили, та й піар непоганий.
Message № 1662

Євген Мельничук г.Севастополь
Євген Мельничук  21.02.2009, 13:53
Учитывая нынешний кризис
Мацьо Михайло
АЯ давно слід було б найняти зо шість менеджерів
действительно это надо ему сделать, поставить им хорошую з/п, и требовать по мимо того что бы они искали, работали с кадрами, так еще и определенный мониторинг да плюс искали офисы на будущее.(это как система в системе) И желательно чтоб эти менеджеры подбирались не по политическому призванию,а по своим профессиональным умениям. А дальше глядишь они то еще и станут будущим избирателем
Добавлять новые темы и сообщения могут только зарегистрированные пользователи
Preview
X Close