Main page Forum Вільне спілкування Українська ідея: альтернативи та перспективи

Forum

• Free talk

Журнал «Профіль» розпочав серію матеріалів «Герой нашего времени» про переможців програми «Простір змін»

Authorization

Registration      Forget your password?
Users

Українська ідея: альтернативи та перспективи

Message № 1493

Рiвненська обл.
Дмитро Клець  11.02.2009, 13:41
Що таке націдея взагалі і укрнацідея зокрема? Де це доказово описане в цілісному тексті і перевірене практикою?
Message № 1580

Сумська обл.
viktor fetiscenko  17.02.2009, 11:54
На вашому сайті, Дмитро С. правильно поставлено питання про виховання в першу чергу дітей та молоді.  Апе  чи правильно робити це в основному через літературу,її підбір, та й ще через спонсорство, а не через державні програми? Якщо в реаліях не буде особистостей, заходів,рівня життя, за які можно гордитися ,брати приклад та жити разом з цим, то українська ,європейська свідомість не прийде, буде тільки інформація про неї.
Мені подобаються вирази в 17 викликах Яценюка за національну ідею (до речі,я згоден з Дмитром К.,- що це в конструктиві?)
А взагалі, я за те, щоб аналіз чогось був у самого автора, а він публікував тільки свої розробки з доказовою базою.
Message № 1582

Донецька обл.
Евгений Колинько  17.02.2009, 12:20
   Лучшее что каждый может сделать это воспитать своих детей правельно, создать по мере возможности свое-Украинское производство
и стараться покупать Украинские товары. После этого наладиться финансовое состояние, а тогда уже и о нравственности всего народа можно говорить!
Message № 1586

Рiвненська обл.
Мацьо Михайло  17.02.2009, 14:00
Евгений Колинько
  Лучшее что каждый может сделать это воспитать своих детей правельно
- Це єдине що може зробити кожен!!!

А на державному рівні в сучасних умовах нам не національна ідея потрібна , а чіткий план розвитку держави.

За майже 18 років незалежності наша держава типу трансформувалася.
А хто небудь знає в що саме?

Жодна політична сила (та і народ також) поняття не мають про те, що вони будують і куди йдуть.

За весь час самостійності (бо незалежністю я б це не назвав) жоден політик, жодна політична партія чи хоча б громадська організація не запропонували на розгляд суспільству жодної моделі розвитку держави.

А як можна будувати будинок, без плану чи проекту, чи хоча б задумки?
Як можна кудись прийти, коли ми не знаємо куди йдемо?

А тому (і це моя остаточна думка) не національна ідея нам потрібна, а чіткий план розвитку держави. Чіткі послідовні кроки у побудові хорошої (в значені ефективної) суспільно-політичної, та економічної системи на основі принципу верховенства права.

А доки ми будемо дозволяти владі здійснювати лише реакціни дії спрямовані на розплутування наслідків її ж бездіяльності, не вимагаючи при цьому стратегічного плану розвитку України, про покращення ситуації, і про ефективну національну ідею можна забутися.
Message № 1588

Рiвненська обл.
Дмитро Клець  17.02.2009, 14:59
Михайле, треба починати ще з ранішого - визначити, що ж саме ми маємо. Що нас зараз задовільне, а що небажане. І чому саме.
І вже аж потім шукати шляхи й методи пореходу до суспільства бажаного.
Але все це давненько описане. Є навіть чимало популярного в інтернеті.
Тільки, на превеликий жаль, зроблене все це українцем та ще й укрмовою.
А ви ж дружно своє зневажаєте та ігноруєте. Все подавай неукраїнське, щоб підлизуватися. От і до Яценюка липнете насамперед  з етнічних міркувань.
Message № 1592

Рiвненська обл.
Мацьо Михайло  17.02.2009, 15:36
Дмитро Клець
Михайле, треба починати ще з ранішого - визначити, що ж саме ми маємо. Що нас зараз задовільне, а що небажане. І чому саме.
І вже аж потім шукати шляхи й методи пореходу до суспільства бажаного.
Але все це давненько описане. Є навіть чимало популярного в інтернеті.
Тільки, на превеликий жаль, зроблене все це українцем та ще й укрмовою.
А ви ж дружно своє зневажаєте та ігноруєте. Все подавай неукраїнське, щоб підлизуватися. От і до Яценюка липнете насамперед  з етнічних міркувань.

Шановний та ви і поняття не маєте про що говорите. Якщо хоч одна людина описала і розробила модель майбутньої України і тим більше описала, як її досягти конкретними не абстрактними кроками, то я перекину на ваш рахунок 100 грн.

А в Яценюку і конкретно у ФЗ я не бачу поки що нічого окрім технічної партії яка швидше за все в пришвидшеному варіанті матеріалізується напередодні виборів і стане своєрідним перевтіленням Нашої України, в плані любіювання інтересів людей які за нею стоять, а також з метою перетягування голосів від БЮТу.
Але поки в мене жевріє надія, що ФЗ це дійсно спроба створити щось хороше я сиджу на цих форумах і мені до одного місця хто і що про мене думає.
За 5 років свого навчання у ВНЗ мені вдалося звільнити 3 чиновників, 4 податківців і 2х ДАІ-шників. Допомогти двом селам позбутися борзіючого сільгосп товариства і ще багагато дрібниць. Я проживу і без Яценюка.
Просто гуртом легше батька бити.
І ще: один кін "тяговоз" здатний зрушити з місця 1.5 тони вантажу, два коня - 6 тонн.
Ще питання є?

П.С. Ми маємо все окрім верховенства закону. Закону як основної норми обовязкової для всіх !!!
П.с. 2. Не націдея - а конкретний, чіткий послідовний стратегічний план!!! Бо крім загальних абстракцій цього в Україні не зробив ніхто!!!
Message № 1593

юрій Мандрик  17.02.2009, 15:44
Мацьо Михайло
А тому (і це моя остаточна думка) не національна ідея нам потрібна, а чіткий план розвитку держави. Чіткі послідовні кроки у побудові хорошої (в значені ефективної) суспільно-політичної, та економічної системи на основі принципу верховенства права.

Цілком підтримую!! Як на мене, то ліпше запропонувати, і обов,язково почати виконувати,   суспільству ідею добробуту для кожного громадянина, ніж знову починати ділити людей на Схід і Захід.

Ми всі переконалися в тому,що ідея нациків веде лише до розбрату в суспільстві і занепаду єкономіки держави. Подивіться до чого, за 4 роки, ми прийшли?? До позору на весь світ!! Верхи лаються як кіт з собакою...корумпованість і беззаконня неконтролюються...державу грабують...економіка на колінах...нарід вже лягає...

Я вже говорив, а зараз повторюю--мені боляче що я українець... ліпше я б чукчею народивсь.
Message № 1601

Віктор Петрушин
Віктор Петрушин  18.02.2009, 03:21
юрій Мандрик
Я вже говорив, а зараз повторюю--мені боляче що я українець... ліпше я б чукчею народивсь.
І що це змінило би?
Message № 1602

юрій Мандрик  18.02.2009, 09:22
Я вже пояснив чому...якщо ви не зрозуміли, то вибачайте.
Добавлять новые темы и сообщения могут только зарегистрированные пользователи
Preview
X Close