|
||
Moderator:
![]() Євген Матвієнко |
ВітЮля
|
|||
Безперервна атака на свідомість в ЗМІ: є тільки два реальні кандидати, за інших голосувати не має сенсу… Де тут здоровий глузд? Якщо справді у другий тур вийдуть ці двоє, то проголосувати за одного з них Ви завжди встигнете. Чому б у першому турі не спробувати проголосувати за когось, хто, на Вашу думку, може виявитися кращим. Якщо Ви вважаєте, що ніхто з цих двох не гідний керувати Україною, то розумно проголосувати за когось третього. Думаю, що і Він, і Вона осточортіли більшості наших співгромадян, і якщо й вийдуть у другий тур, то тільки тому, що підконтрольні їм ЗМІ зможуть задурити голову цим самим “є тільки два реальні кандидати”. Якщо ми маємо почуття власної гідності, то не маємо піддаватися на ці маніпуляції і, в міру наших сил, чинити їй протидію. Якісь дурні чи запроданці, які беруть на себе нахабство говорити: “ми, українська інтелігенція...” і закликають припинити боротьбу всіх, хто не “Він” і не “Вона”, бо бачте, вважають, що тільки “Вона” може перемогти “Віна”. Ці лжеінтелігенти пропонують усім нам приєднатися до однієї з двох найбільших юрб, приєднатися до сильніших. Я завжди чомусь вважав, що інтелігентність = інтелект + мужність займати власну позицію, триматися осторонь від юрби, стояти на боці правди, а не сили. Невже наших співгромадян не стошнить від цього, не виникне алергія, і вони тупо проголосують за це Воно? Чи не можемо ми (звертаючись до підсвідомості, до образів і асоціацій) допомогти зростанню й поширенню відрази до такого “вибору без вибору”? Думаю, пошук і використання таких засобів – справа, в якій можуть продуктивно співпрацювати прибічники усіх інших кандидатів. Тож пропоную спільно попрацювати в цьому руслі. Було б непогано створити веб-сторінку, де збирати всі ідеї з цього приводу - для спільного користування й розвитку. Для початку, пропоную кілька ідей. 1. Плакат, розписаний великою кількістю надписів: червоним “Вона працює”; синім “Він хоче тебе почути”. Внизу підпис: “Вони вважають нас за ідіотів” 2. Гасло: “"Він" і "Вона" – одна сатана” 3. Всім відомий звір на ім’я Тигрюля. Карикатуристам: Чому б не обіграти ім’я ВітЮля? Наприклад: ВітЮля - спрут з двома головами (Юліна – з Заходу, Януковича – зі Сходу), що обіймає картографічне зображення України Та ж сама істота з бюлетенем в руках. Обидві голови задоволено посміхаються. На бюлетені ім’я – ВітЮля з позначкою про голосування. Проект Великого герба України: ВітЮля (на манер російського орла), зліва – галицький лев на поводку лиже щупальце спрута, справа – козак із мушкетом віддає честь. Підпис: “Дожилася Україна…” Картографічне зображення Польші, України і частини Росії. На території Польші – зображення польського орла, Росії – російського двоголового. На території України – ВітЮля. 4. Переляканий виборець з бюлетенем у руках. З обох боків до скроні приставлені пістолети. Зліва, жіноча фігура в бандитській масці, справа – чоловіча. У фігурах в масці легко впізнаються Юля і Янукович. Підпис: “У Вас немає іншого вибору”. 5. Подумати про ремейк старої комп’ютерної гри, в якій треба влучити яйцем в монстра з головою Януковича. Умовна назва нової гри “Вбити ВітЮлю”. 6. Обіграти міф Платона про гермафродитів і їх розділення надвоє (див. http://www.koob.ru/books/philosophy/filosofiya_v_komiksah.zip). ................................. |
|||
|
|||
|
|||
|
|||
http://stepovij.ucoz.ru/vibori.htm |
|||
Добавлять новые темы и сообщения могут только зарегистрированные пользователи
|
|