Main page Forum Вільне спілкування Прошел год, кто из победителей еще работает, а кто ...

Forum

• Free talk

Журнал «Профіль» розпочав серію матеріалів «Герой нашего времени» про переможців програми «Простір змін»

Authorization

Registration      Forget your password?
Users

Прошел год, кто из победителей еще работает, а кто проматал деньги и ушел на дно

Message № 2307

Олексій Лупоносов г.Киев
Олексій Лупоносов  01.09.2010, 03:28
Вот ровно год с того момента как мы закончили подведение итогов. Мне просто интересно какой КПД этого начинания, мой проект работает, интересно кто еще остался на плаву.
Или люди тупа взяли деньги и тютю, хотя деньги получили в основном инвалиды. Люди кто на плаву. Отзовитесь!

Message № 2308

Рiвненська обл.
Наталія Бігун  02.09.2010, 16:52
Привіт усім учасникам проекту Простір Змін.
Привіт Олексій!
Хоча я і не отримала ніяких грошей від цього проекту, проте працюю далі.
Бажаю всім натхнення та творчих успіхів.
Message № 2309

Максим Саламатов Днiпропетровська обл.
Максим Саламатов  12.09.2010, 10:42
Вы о вашем банковстком проекте или о проектах на Просторезмин в общем?
Message № 2311

Олексій Лупоносов г.Киев
Олексій Лупоносов  15.09.2010, 13:47
Мой проект работает. Поскольку я его за свои деньги начинал, и ни у кого денег не брал на его создание...  

А вот с фонда сейчас гонцы бегают к моему отцу, брату, к моим кумам и просят денег на фонд   Когда я просил мне дали Фигу вот буду в армии служить как Ленин наш служил...

Но как мы помним тогда искали лидеров, а наградили инвалидов, следовательно, по мнению Яценюка инвалиды это будущие лидеры Украины. Даже Мараховский и тот не смотря на его репутацию, изрядно подмоченную общением с Паршеным, отплевывается от ЯАПа.

В мой дом в Киеве пришли еще до решения о отмене выборов люди, мы из фронта перемен пришли в дом переписать граждан и опять нечто пообещать...  Будучи главой УСББ послал их вежливо восвояси, мол какие выборы их не будет, а второе какие кандидаты в депутаты, опять надуете, и депутатами станут молодые инвалиды.

Message № 2316

Юрій Лопатинський
Юрій Лопатинський  21.11.2010, 15:01
Вітання усім! Вітання Олексію!
Проект Соціальне таксі працює. А наслідок грантових коштів фонду Відкрий Україну для даного проекту також можна виміряти.
Кошти гранту дали поштовх у 2009 році. А сьогодні, на завершення 2010 року, у нас 2 автомобілі (кожен вартістю у 120000,00 грн), 2 водії та 2 диспетчерів (із інвалідністю 1 групи) і також новий координатор проекту.
Проект - будучи неприбутковим, виявився цікавим для Концерну Галнафтогаз та Асоціації таксистів Львова. Тому тепер уже втрьох ми працюємо над моделлю самозабезпеченості проекту, що дозволить подальший розвиток.
А все це для того, щоб уможливити щомісяця 120 перевезень людей з особливими потребами - не просто інвалідів, а тих, кому щоб бути такими як Ви та я, потрібно всього лише мати можливість вийти з 4 стін із чиєюсь підтримкою. А далі вони самі...
Message № 2317

Маріанна  Калашнікова
Маріанна Калашнікова  07.12.2010, 12:52
Дуже приємно, що переможці продовжують працювати і встигають про це розповідати. Нашій дитячій студії коштів також не перепало, але ми працюємо і рухаємося далі. Крім того, в цьому році спеціально для нашого телебачення  зявилася на світ ще одна майбутня телевізійниця Марійка. Сподіваємось, що у звязку з цим у нас будуть нові проекти для найменьших вихованців. Удачі всім і з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!
Message № 2318

Оксана  Арзамасцева
Оксана Арзамасцева  08.12.2010, 11:23
Вітання друзі!
Наш проект переріс у волонтерство по інших селах Хмельницької області. Тісно співпрацюємо з проектом "Корпус волонтерів для сільських громад України". На сьогодні, зареєстровані та діють Світлиці у с.Коськів, с.Онишківці Шепетівського р-ну та с. Щурівчики Ізяславського р-ну Хмельницької обл.
До міжнародного дня волонтера "Світлиця пані Оксани" організувала акцію "Молодь за здоров'я" у с. Велика Шкарівка.
Бажаю всім щастя та святкових подарунків
Добавлять новые темы и сообщения могут только зарегистрированные пользователи
Preview
X Close